De besturen

Aangezien we als scouting een aparte Stichting en Vereniging hebben, hebben we ook twee besturen. Hieronder ziet u de bestuursleden van de twee besturen. Voor vragen aan het bestuur, kunt u altijd mailen naar secretaris@beatrixgroep.nl. Zie voor meer contactinformatie, de contact-pagina.

Carola de Reuver

Voorzitter Stichting & Vereniging
Vanaf 2010 bestuursvoorzitter. Boeiend en uitdagend om te mogen doen en trots op hoe mooi ons terrein en ons wachtschip en overige materiaal in en om het water is. Contact onderhouden met betrokken organisaties waarmee een samenwerkingsverband loopt is een van mijn overige taken.

Olivier van Wijk

Lid Stichtingsbestuur

Imke van de Rotten

Lid Stichtingsbestuur
Ik ben Imke van de Rotten en ben zelf jeugdlid geweest.Zo nu en dan met tussen posen ben ik altijd betrokken gebleven bij de scouting.Het spel op en rond het water met andere heb ik als zeer gezellig, leuk en leerzaam ervaren.Nu als ouder en bestuurslid blijf ik betrokken om te zorgen dat de jeugd zich kan blijven vermaken op ons mooi stukje terrein aan het water.Bij vragen of opmerkingen spreek me gerust aan.

Ine Janssen

Lid Stichtingsbestuur

Ineke Schellen

Lid Verenigingsbestuur

Tys van Elk

Penningmeester Stichting
Ik ben vader van een waterscout en daarom ook met plezier betrokken als penningmeester van de stichting waterscouting Beatrixgroep.Ik hou me bezig met de financiën voor het terrein, de accommodatie en natuurlijk voor het varend materieel. Beatrixgroep heeft de mooiste scouting vloot van Nederland maar dat heeft veel onderhoud nodig. Ook de uitgaven en inkomsten voor het unieke en mooie terrein horen bij de penningmeester van de Stichting.

Marc Schenk

Hoofd Nautische Technische Zaken
Sinds mijn 8e al verbonden aan deze geweldige groep, na het doorlopen van alle speltakken en ook een aantal jaar staf ben ik nu alweer ruim 20 jaar Technische Staf en schipper van de Cirkel. Vanuit deze kennis en ervaring ben ik sinds eind 2020 weer toegetreden tot het Stichtings- en Verenigingsbestuur. Naast algemeen bestuurslid ben ik verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het varend materieel zoals de Cirkel, de Titan en de vletten.

Sanne Boots

Hoofdleiding
Hallo, mijn naam is Sanne. Ik zal dit jaar in het bestuur treden vanwege mijn functie als Hoofdleiding van de speltakken. Naast die functie draai ik als staflid graag mee met de programma’s van het Maasvendel. Momenteel studeer ik Werktuigbouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen in Venlo. Ik kijk erg uit naar dit jaar.